Bofællesskab på smukke Møn

Har du lyst til at være med i et hyggeligt bofællesskab på Møn?  Hvis ja, så læs følgende og se om det måske er noget for dig.

bofællesskab på mønHvis du også drømmer om et hyggeligt bofællesskab, kan du læse mere om huset og omgivelserne her!

Stedet egner sig til dig der er behandler, terapeut, coach med mere, da der er tilknyttede kliniklokaler og plads til workshops.

Eller måske bare dig, der har brug for at stresse af i smukke omgivelser og have et liv med mere kontakt til naturen.

Her er også plads til håndværks og kunstmæssige udfoldelser, og har du brug for ro til at fordybe dig i forfatterskab eller andet spændende er det helt perfekt.

Bofællesskab med god plads.

Der er fri afbenyttelse af stor have, stort spisekøkken, udestue, bryggers mm.  Hvis du giver en hånd med i haven er der også alle de æbler du kan spise, bær og mulighed for at dyrke grøntsager og krydderurter.  Her er høns, kat og vilde dyr i haven.

Hvad er prisen?

Lejen vil ligge på ca 4500- 5500kr.  inklusive forbrug, alt efter om du har det store eller lille værelse. Beløbet dækker udover lejen forbrug som opvarmning med træpiller, el, vand, brænde og gas til komfuret og internet.

Som udgangspunkt betales et depositum på 3 gange leje samt 1 mdrs forudbetalt leje plus løbende måned.

Søger du bare ro og fred i en kortere periode er det også en mulighed at benytte stedet som refugium.

Bofællesskabets værdier.

For at det kan fungere godt her, er der nogle ting, der er vigtige at være enige om.  Det er både praktiske og samværsmæssige.  Almindelig hensyn og respekt for hinanden, huset og naturen er selvfølgeligt selvsagt.  Men rummelighed er ligeså vigtigt.  Vi skal alle kunne slappe af og føle os hjemme.

Der er ikke rygning tilladt indenfor, og ryges der udenfor, smiddes skodder selvfølgeligt i skraldespanden.

Hvem er jeg?

rasmus ramskov massørJeg (Rasmus Ramskov) er fra 1976. Er stadig ung på mange måder og har masser af krudt i røven, selvom jeg også elsker de rolige dage, hvor der bare ikke sker en skid.

Jeg har været selvstændig i mange år, og har dels en klinik i København med ansatte og har klienter her på Møn.

Jeg elsker naturen og det frie liv, bålhygge i haven, snobrød, hygge foran brændeovnen om vinteren, socialt samvær med god mad i spisekøkkenet. Og gæster og alt muligt andet, der beriger livet, er en stor del af mig og livet her.

Og så bruger jeg en masse tid på min sejlbåd, kajak og gåture.

Der kan være perioder hvor jeg er væk i dage eller uger, hvis jeg er på rejse, ude at sejle, eller i København for at passe klinikken.

Jeg er en god blanding af at være introvert og meget social.  Så længe jeg kan få lov til at trække mig tilbage en gang imellem, vil du opleve et meget venligt, selskabeligt og roligt menneske her.

Hvem er du?

Jeg er som udgangspunkt åben for alle mennesker her i hjemmet.  Men jeg har lidt ideer om, hvem du måske kunne være som person, for at det giver aller mest mening at flytte i bofællesskab på Østmøn.

Du er måske selvstændig, forfatter eller på anden måde i stand til at skabe et liv økonomisk og interessemæssigt.  Der er arbejde til de fleste her på Mønt, men der er langt til det meste, så det skal du selvfølgeligt have i tankerne.  Måske er du arbejdsfritaget, og det er selvfølgeligt bare dejligt!

Du holder af fred og ro, nyder mulighederne for at benytte naturen ved strand, skov og hav.  Og er du et havemenneske er det bare et stort plus. Her er god mulighed for at være selvforsynende på mange områder, både med dyrehold og grøntsager.

Har du tommelfingrene skruet ordentligt på?

Jeg har ikke nogen forventning om at du skal være handymand her, men herude på landet er det tit nødvendigt at kunne ordne ting selv. Græsslåning, brændekløvning, optænding af brændeovn, slå et søm i eller fatte en pensel…

Det kunne være fantastisk, hvis vi har noget tilfælles, da det helt sikkert vil give en god synergieffekt. Men vi er alle forskellige, og det kan også være en styrke.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.  Skriv en mail.  Og fang mig gerne på facebook her -> Rasmus Ramskov

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)