Kajakudlejning på Møn

Drømmer du om kajaktur ved Møns Klint?

Hvorfor ikke leje et par kajakker?  Jeg tilbyder kajakudlejning fra Birkedalsvej.  Herfra kan du nemt sejle fra enten klintholm havn (7km i bil) eller Ålebæk Strand (2,5km i bil).  Begge steder kan du komme tæt på vandet, og turen er lige smuk begge steder fra.

kajakudlejning møn

Med til kajakkerne hører redningsvest, pøs, spraydeck og pagaj.
Kajakkerne er lavet i dobbeltkonstrukrion og er synkefri. 2 personer kan sagtens bære begge kajakker på en gang da de vejer ca 20 kg og har bærehåndtag.

Kajakkerne er hav/ekspeditions kajakker med god stuveplads.  Der er ror styret med fodpedaler, og sædet og fodpedaler er justerbare så du kan tilpasse kajakken til din krop og benlængde.

Priser på kajakudlejning på Møn:

• Prisen for leje af en kajak pr dag (morgen til aften)  450 kr.

• Pris for leje af to kajakker på dag (morgen til aften) 750 kr.

• Ønsker i at leje kajakker i flere dage kontakt da for tilbud.

• Ønsker i at blive kørt eller få hjælp til transport af kajakker, så spørg gerne for muligheder og pris.

udlejning af kajak

Vær opmærksom på at østersøen hurtigt får en del bølgegang da havet er meget åbent. Hvis der er for meget vind fra øst anbefaler jeg nogle af de mange smukke steder i de indre farvande.  F.eks. Stege bugt eller Stege Nor, Nyord, kalvestrømmen med de fine øer langø og tærø eller farvandet omkring bogø.

Er du til længere ture, kan du også leje kajakkerne flere dage.  Nyd for eksempel den smukke tur Møn rundt eller nyd smukke Møns Klint fra søsiden.

Hvis jeg er hjemme vil jeg mod betaling, gerne være behjælpelig med transport til og fra vandet, men ellers er det bare at løfte kajakkerne op på taget af bilen og så afsted.  En mulighed er også at vi på forhånd aftaler, hvor de skal lægges klar.

Fang Mig Her

Latest posts by Rasmus Ramskov