Massage på Møn

Nyd massage på Møn til gavn for krop og sind.

massage mønHos In2nature På Birkedalsvej bliver du taget godt imod. Behandlerlokalet er varmt og hyggeligt, briksen er opvarmet så du kan nyde en skøn massage.

Du kan vælge imellem flere massagetyper, men hver gang bliver massagen skræddersyet til din krop og humør, så du får den bedste oplevelse og hjælp hvis du har problemer.

Er du i tvivl om hvad der er bedst for dig, skal du bare spørge ved henvendelse på kontakt@in2nature eller 26530956

Hvilken massage type skal du vælge?

Alt efter om du har smerter, skader, problemer, eller bare ønsker en god oplevelse af velvære, så kan du vælge behandling i en af de to primære former.

Sportsmassage er behandlingsorienteret.  Massagen er dybdegående og der bliver brugt mange greb og teknikker fra klassisk fysiurgisk massage. Men der er også fokus på flow og cirkulation, så du kommer af med ophobede affaldsstoffer som mælkesyre, kalkaflejringer med mere.

Massagen bliver hele tiden tilpasset din krop og din smertetærskel, da den godt kan mærkes de steder du har spændte muskler eller inflammationer.

Wellnessmassage er en mere afslappende og rolig massage.  Fokus er at det skal være en rar og afstressende oplevelse af velvære og selvforkælelse.  Wellnessmassage kan sagtens kombineres med sportsmassage og du kan for eksempel starte med dybdegående sportsmassage for at få løsnet op for myoser og stivhed, hvorefter massagen kan afrundes med dejlig wellnessmassage.

Massage for gravide foregår på en speciel designet briks med hul til maven.  Massagen bliver nænsomt tilpasset din krop og kan afhjælpe symptomer som ondt i lænden, spændinger i skuldre med mere.  Det er en god hjælp når kroppen går igennem graviditeten.

Japansk Lifting er en dejlig ansigtsmassage, der udover at virke foryngende på huden, kan være rynkereducerende og afhjælpe problemer med kedelig hud, poser under øjnene med mere.  Og så er det bare ren forkælelse.  Japansk lifting bliver kombineret med lidt nakke og hovedbundsmassage.  Det tager ca en time.

Massagepriser på Møn:

45    minutters 450krsportsmassage på møn

60    minutters  550kr

90    minutters  750kr

120  minutters  950kr

Betaling af massage kan foregå på følgende måder:

  • Kontant på dagen
  • Via mobilepay til 26530956
  • Via bankoverførsel til Nordea reg. 2426  konto 717267915

 

Din massør Rasmus Ramskov:

Vil du vide mere om hvem jeg er kan du læse om mig her!  Jeg har mange års erfaring med at give professionelle massagebehandlinger og min tilgang er både terapeutisk når det er krævet og helt nede på jorden. Jeg er et praktisk menneske og mener at massage er et håndværk, der kræver både indlevelse, engagement samt forståelse for både krop og sind.

Fang Mig Her

Latest posts by Rasmus Ramskov