Massør og kropsterapeut på Møn

Jeg giver afstressende massage og wellness, samt terapi og kurser, fra huset på Birkedalsvej.

rasmus ramskov massør

Vil du have massage af en dygtig massør på Møn kan du læse mere her!

Mit navn er Rasmus Ramskov.  Jeg flyttede til Møn i 2000 og har ikke været til at drive væk siden.  Jeg forelskede mig i Møn pga den unikke natur og roen.  Der er ikke mange steder i Danmark hvor du finder så særpræget natur.

Om det så er den majestætiske Klint eller de smukke strande, så er det helt sikkert du vil blive forelsket.  Romantikken finder du i Liselund Slotspark, hvor du oplever et sandt eventyrland.

Jeg købte det nuværende sted på Møn i 2004.  Mange mente det nok bare skulle have været kørt over med en bulldozer, men med tiden begyndte projektet at ligne noget, og der har med tiden været mange glade gæster her.  Der er endnu mange ting der skal laves og mange drømme, der mangler at blive realiseret, men du vil helt sikkert også kunne forstå planen når du oplever stedet.

Jeg har ved siden af mine projekter på Møn, klinik God Krop i København. Der har jeg dygtige massører til at varetage driften i hverdagene, når jeg selv opholder mig på Møn.
Ud over at være chef på afstand, masserer jeg selv på Møn.  Jeg tilbyder både klassisk massage, massage til gravide med mere, men har også klienter, der kommer til terapi og tantramassage

Jeg har lavet mange forskellige ting i mit liv, men er nu endt som selvstændig massør og iværksætter. Det er nok en blanding af at være et frihedsmenneske og have lidt krudt i røven, der har gjort jeg er endt hvor jeg er.

Min fritid elsker jeg at bruge på mennesker, i naturen, på havet i kajak eller sejlbåd og når vandet er klart iført min våddragt og med en harpun i hånden. Og så elsker jeg de lange vandreture langs stranden eller i skoven her på smukke Møn.

Haven og huset er mit hjem.  Det mærker jeg tydeligt, når jeg sidder foran brændeovnen eller nyder livet i haven.  Jeg nyder at samle urter og frugt fra haven, til brug i madlavning og som kosttilskud. Huset fungerer som bofællesskab fra tid til anden, og bliver ofte lejet ud om sommeren.

Min kæreste Pernille, som også tilbyder terapi og ADHD coaching, bor her sammen med mig, to katte og en masse høns.

Jeg er en god blanding af alternativ øbo og moderne menneske.  Måske er jeg bare lidt en taoist, der lever livet i den rækkefølge tingene nu engang sker.  Du vil opleve mig som gæstfri og tillidsvækkende, og her kan du både få fred og ro til meditation eller lange samtaler.

Vil du følge lidt med i mit liv kan du følge mig på facebook og Linkedin

Glæder mig til at tage godt imod dig og dine.

Stort smil fra Rasmus Ramskov

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)