Sportsmassage for alle!

Effektiv massage tilpasset dig.

Trænger kroppen til at blive arbejdet godt igennem, er sportsmassage et godt valg. Massagen er dybdegående og er godt til at afhjælpe spændinger, myoser, ophobede affaldsstoffer mm.

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er en effektiv, dybdegående massage, udviklet til at afhjælpe mange af de kropslige problematikker, der knytter sig til bevægeapparatet. Sportsmassage minder meget om klassisk fysiurgisk massage. Og med fokus på flow og cirkulation

Massagen indeholder ofte elementer fra f.eks. triggerpunktsmassage, cupping, thaimassage mm. Målet er at afhjælpe dine smerter, spændte muskler og generelt bare hjælpe til et større kropsligt velbefindende.

Sportsmassage på Møn

Endnu engang tak for at have hjulpet mig af med mine rygsmerter Rasmus. Vi ses snart igen! Kærlig hilsen Niels-Peter.

Der bliver brugt lange dybdegående massagestrøg, tryk, blide stræk og mobilisering. De dybdegående massagetag hjælper kroppen med at få et godt flow i kredsløbet. Hjælper på blodgennemstrømning og lymfesystem, og gør muskler og sener mere smidige.

Triggerpunktsmassagen er meget effektiv til at fjerne diverse smertetilstande samt symptomer som sovende fingre, iskiassmerter, hovedpine mm.

Hvad hjælper sportsmassage på?

Udover generelt velvære hjælper sportsmassage på en lang række smertetilstande og kropslige problematikker. Blandt andet:

  • Smerter i ryggen, skuldre og lænd.
  • Uro eller smerter i ben.
  • Løberknæ og springerknæ.
  • Tennisalbue, golfalbue og musearm.
  • Smerter i arm, sovende fingre og føleforstyrrelser.
  • Nakkesmerter, hold i nakken og hovedpine
  • Søvnproblemer og anspændthed fra f.eks. stress.

Der findes mange symptomer, hvor massage kan hjælpe. Vil du læse mere om hvad sportsmassage kan hjælpe på er der en længere liste her https://godkrop.dk/symptomer/.

Er sportsmassage det rette valg for dig?

Er du i tvivl om hvilken massage er den rette for dig, sĂĄ svarer jeg sĂĄ godt jeg kan ud fra hvilke oplysninger du giver. Men i sidste ende bliver hver enkelt massage tilpasset dig og din krop.

Se priser pĂĄ massage her

Skrevet af

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)