Terapi i rolige omgivelser.

Udfordringer i livet? Hos In2Nature vil du opleve et trygt rum, hvad enten det er samtale terapi eller kropsterapeutisk behandling.

Pernille er psykoterapeut in spe, og tilknyttet en af Danmarks mest seriøse Psykoterapeutuddannelser SIF. Udover uddannelsen som psykoterapeut, har Pernille lang erfaring inden for det sundhedsfaglige område samt ekstensiv erfaring inden for arbejde med ADHD. Du vil opleve et varmt og engageret, nærværende menneske, med et stærkt ønske om at hjælpe dig, med udgangspunkt i dit ståsted.

Psykoterapeut Møn


Hvad er Psykoterapi?

Uddannelsen som psykoterapeut indeholder en lang række metoder og værktøjer, som giver terapeuten mange muligheder til at give dig den nødvendige håndsrækning når du oplever brug for hjælp eller støtte i dit liv. Terapien har udgangspunkt i systemisk narrativ terapi, men trækker også på meget andet indenfor det psykoterapeutiske område.

Hvad kan din Psykoterapeut hjælpe med?

De fleste mennesker oplever perioder i livet, hvor der kan være en følelse af fastlåsthed, udfordringer i relationer, negative tankemønstre mm. I det terapeutiske rum, skaber Pernille den tillid og tryghed, der skal til for at arbejde med de indre processer og udfordringer. Du vil opleve et engageret og nysgerrig terapeut, hvor du og din udvikling er i fokus.

  • Livskriser
  • Uhensigtsmæssige mønstre
  • Manglende livsgnist
  • Udfordringer i samliv/familieliv
  • Udfordringer med at mærke og sætte grænser
  • Mangel på retning

Hvor foregår terapien?

Vælger du at tage imod terapi hos Pernille har du flere muligheder ift. hvor terapien foregår. Som udgangspunkt kan du komme til In2Nature på Østmøn, hvor der er rolige trygge rammer for samtale.

Du har også mulighed for online samtaleterapi via computer eller mobil.

Nogle dage om måneden er der mulighed for terapi i Odense.

Og har du svært ved at komme hjemmefra, men ønsker samtale fysisk, er der mulighed for at Pernille kan komme til dig, såfremt det er inden for rimelig afstand og passer i kalenderen. Der vil blive pålagt et kørselsgebyr herfor.

Hvordan kommer du igang?

Der startes altid med en telefonisk samtale. Det er vigtigt, at du ved hvem du vælger som terapeut, når du skal dele personlige tanker og oplevelser med et andet menneske. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål og mærke efter om du ønsker at booke tid, inden du laver en aftale med Pernille.

Priser for samtaleterapi:

En session varer typisk 60 minutter. Da Pernille stadig er under uddannelse som psykoterapeut er priserne derefter.

Samtaleterapi en til en hos In2Nature/Odense: 450kr.

Samtaleterapi via teams: 350kr.

Samtaleterapi i hjemmet: 450kr plus kørsel.

Må Pernille optage samtalen til brug under uddannelsen har du mulighed for rabat. Du forbliver selvfølgelig anonym.

Ved køb af 3 sessioner får du 20%

Er du studerende får du 20% pr. behandling.

Book tid til samtaleterapi!

Skriv en mail til pernille@ljungdalh.dk eller send en sms 60119329 til, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

Vælger du at komme til fysisk samtale på Møn finder du os hos In2Nature, hvor der også tilbydes massage og kropsterapi af Rasmus

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)