Wellness oplevelser

Ønsker du wellness til krop og sind? I hyggelige rammer på Møn kan du få en dejlig wellness oplevelse til gavn for krop og sind.

Du kan vælge imellem forskellige former for massage og kropsbehandling, eller du kan nyde en dejlig tur i sauna eller vildmarksbad sammen med kæresten eller en god veninde.

Er du til rigtig god varme og lækre dufte i saunaen kan Rasmus lave saunagus.

Forskellige typer wellness.

Massage er en dejlig form for kropsbehandling.  Der er flere forskellige former for massage, men er det wellness du er ude efter, så vil wellnessmassagen være et godt valg da den har fokus på afstressning, velvære og en god kropslig oplevelse med maser af nydelse.

Der er også mulighed for dejlig ansigtsbehandling som japansk lifting.  Det er en effektiv ansigtsmassage, der virker udrensende og foryngende på ansigtshuden, og så kan den tilmed virke rynkereducerende.

Du kan læse lidt mere om de forskellige massageformer her!

Du kan også kombinere dine kropsbehandlinger med sauna eller vildmarksbad.  Begge dele er en lækker måde at få varmet kroppen godt op, få renset kropen samt huden og så kan det være yderst afstressende.

Spabehandling i form af kropspeeling og bodyscrub.  Efter en tur i sauna, badekar eller vildmarksbad kan du få en skøn bodyscrub.  Det er ren luksus for hud og sanser.

 

Fang Mig Her

Latest posts by Rasmus Ramskov