Graviditetsmassage til dig og din mave.

Når du er gravid kan graviditetsmassage give dig og dit kommende barn et tiltrængt boost. Kroppen er tung, lænden øm, benene er hævede og musklerne bliver spændte pga. de ekstra kilo på kroppen.

Massage til gravide kan hjælpe dig af med nogle af de smerter og spændinger, der opstår når kroppen er i forandring og kiloerne tager til.

Hos In2nature på østmøn kan du opleve et mentalt break og kropslig wellness, når du får en professionel graviditetsmassage.

Jeg har mere end 15 års erfaring med gravide, sportsskader og dagligdagsproblematikker og forstår både de hensyn, der skal tages og de kropslige problematikker, der kan følge med en graviditet.

Graviditetsbriksen er specialdesignet til at passe alle størrelser gravide uanset, hvor langt du er henne. Du kan ligge på maven og slappe af pga. det tilpassede hul i briksen.  Der er plads til både mave og bryster. Og der er god understøtning så du kan ligge trygt og godt.

Der bliver brugt olier til graviditetsmassagen, som består af rene naturprodukter, så du ikke skal tænke på om der er kemikalier til skade for dit barn og dig.

graviditetsmassage mod lændesmerter
gravid med smerter i lænden

Nogle af de symptomer gravidmassage kan afhjælpe:

Lændesmerter og ondt i ryggen
Hævede ben
Generel anspændthed
Problemer med at sove
Ømme fødder og meget andet

Det kan også være du bare trænger til et mentalt og kropsligt pusterum, hvor du kan få lov til at give dig selv lidt luksus.

Priser på graviditetsmassage er de samme som øvrige priser.

30 minutter 375kr. (Anbefaler at bestille minimum 45 minutter eller mere, så du har tid til at føle dig godt tilpas)

45 minutter 500kr.

60 minutter 650kr.

90 minutter 950kr. (Her er der god tid til både behandling og wellness, trænger du til lidt kropslig luksus så bestil gerne god tid)

Jeg bestræber mig altid på at nå rundt om de forskellige spændinger og smertefulde områder så du kan nå så stor lindring som muligt, samtidig med at der afsættes tid til at massagen bliver sluttet af med behagelig wellnessmassage til sidst, imens du ligger på ryggen og slapper af.

Du kan læse mere om graviditetsmassage, hvornår du kan få massage og hvornår du bør overveje om det er det rette for dig her Info om massage til gravide og læse mere om massage her.

Ved du allerede nu, at du ønsker en tid, så send en mail eller sms til Rasmus på 26530956.

Til sidst vil jeg bare ønske dig stort tillykke med maven. Det er altid en smuk milepæl i livet når der er et barn i vente!

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)