Kajakudlejning på Møn

Drømmer du om kajaktur ved Møns Klint?

Hvorfor ikke leje et par kajakker?  Jeg tilbyder kajakudlejning med udgangspunkt på Østmøn.  Herfra kan du nemt sejle fra enten klintholm havn (7km i bil) eller Ålebæk Strand (2,5km i bil).  Begge steder kan du komme tæt på vandet, og turen er lige smuk begge steder fra. Der kan mod betaling for kørsel aftales at kajakker bliver sat af og afhentet ved start og slutsteder såfremt jeg er hjemme.

kajakudlejning møn

Med til kajakkerne hører redningsvest, pøs, sprayskørt og pagaj.
Kajakkerne er lavet i dobbeltkonstruktion og er synkefri. 2 personer kan sagtens bære begge kajakker på en gang da de vejer ca 20 kg og har bærehåndtag. Længden er 485cm

Kajakkerne er hav/ekspeditions kajakker med god stuveplads.  Der er ror styret med fodpedaler, og sædet og fodpedaler er justerbare så du kan tilpasse kajakken til din krop og benlængde. Kajakkerne kan sejles uden brug af ror.

Pt. har vi kun to enkeltkajakker, men skal i bruge flere, kan vi muligvis hjælpe med at skaffe.

Priser på kajakudlejning:

• Prisen for leje af en kajak pr dag (morgen til aften)  450 kr.

• Pris for leje af to kajakker på dag (morgen til aften) 750 kr.

• Ønsker i at leje kajakker i flere dage kontakt da for tilbud.

• Ønsker i at blive kørt eller få hjælp til transport af kajakker, så spørg gerne for muligheder og pris.

udlejning af kajak

Vær opmærksom på at østersøen hurtigt får en del bølgegang, da havet er meget åbent. Hvis der er for meget vind fra øst anbefaler jeg nogle af de mange smukke steder i de indre farvande.  F.eks. Stege bugt eller Stege Nor, Nyord, kalvestrømmen med de fine øer langø og tærø eller farvandet omkring bogø.

Er du til længere ture, kan du også leje kajakkerne flere dage.  Nyd for eksempel den smukke tur Møn rundt eller nyd smukke Møns Klint fra søsiden.

Hvis jeg er hjemme vil jeg mod betaling, gerne være behjælpelig med transport til og fra vandet, men ellers er det bare at løfte kajakkerne op på taget af bilen og så afsted.  En mulighed er også at vi på forhånd aftaler, hvor de skal lægges klar.

Hvem må leje mine kajakker?

Kajakudlejning hos mig er for alle, men jeg anbefaler at i enten har prøvet at ro kajak før eller at vejret er stille, hvis det er første gang. Havet ved Østmøn kan hurtigt blive uroligt. Fortæl mig hvad jeres erfaring er ved henvendelse, og så vejleder jeg efter bedste evne, ift. muligheder for sejlads og hvilke steder vil være et godt valg.

Bookning af kajakker er først lavet når der er overført via mobilepay til 26530956 (In2Nature). Beløbet refunderes ikke ved aflysning.

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)