Hyggelige kursuslokaler på Møn

Leder du efter kursuslokaler eller lokaler til workshops og retreats?

Når der skal holdes kursus eller workshops er det vigtigt at rammerne skaber den rette stemning for læring. Her får i mulighed for at leje 110m2 kursuslokaler i de hyggeligste omgivelser.

kursuslokaler

Beskrivelse af kursuslokalet.

Kursuslokalet er lavet i den gamle staldbygning. Der er store vinduer og terrassedøre i øst, syd og vest, så lysindfaldet og udsigten er skøn.
Der er stort thekøkken og dejligt stort badeværelse med dobbeltbruser.

Der er loft til kip med synlige loftsbjælker og stor hems med plads til 8 personer.

Fra kursuslokalet er der adgang ud til terrasse i øst, syd og vest. Her kan man sidde og nyde solen med en kop kaffe, imens lyden af fugle, bækkens rislen og vinden i træerne, skaber ro i sindet.

Overnatning ifb.m. kurser og workshops:

I selve kursuslokalet er der mulighed for at sove 8-10 personer sammen.
Hemsen er hyggelig, men synes man at det er for omstændigt at skulle op og ned ad trappen kan der fint anrettes sovesal i selve kursuslokalet.

Der er også mulighed for at leje stuehuset til overnatning. Her er der hyggelig førstesal med to dobbeltmadrasser og plads til at flere. I underetagen er der lille gæsteværelse med dobbeltseng, briks og hængekøje i stuen samt hyggelig udestue med chaisselong.

Og så er der selvfølgelig rig mulighed for at slå telt op i haven. her kan du nyde lyden af bæk, fugle og vind i træerne.

Priser for leje af kursuslokaler

Der er ikke fast pris, da det kommer an på antal gæster, dage, formål og om stuehuset skal bruges. Men skriv en mail til rasmus@in2nature.dk og fortæl om jeres behov, så finder vi ud af det.

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)