Massage på Møn – Ro til krop og sind

Hos In2nature på Møn bliver du taget godt imod. Behandlerlokalet er varmt og hyggeligt, og briksen er opvarmet så du kan nyde en skøn massage.

Du kan vælge imellem flere massagetyper, men hver gang bliver massagen skræddersyet til din krop og humør, så du får den bedste oplevelse og hjælp, hvis du har problemer.

Er du i tvivl om hvad der er bedst for dig, skal du bare spørge ved henvendelse på kontakt@in2nature eller 26530956

massage på møn

Hvilken massage type skal du vælge?

Alt efter om du har smerter, skader, kropslige udfordringer, eller bare ønsker en god oplevelse af velvære, så kan du vælge behandling med udgangspunkt i en af de primære massageformer.

Sportsmassage er behandlingsorienteret.  Massagen er dybdegående og der bliver brugt mange greb og teknikker fra klassisk fysiurgisk massage. Men der er også fokus på flow og cirkulation, så du kommer af med ophobede affaldsstoffer som mælkesyre, kalkaflejringer med mere.

Massagen bliver hele tiden tilpasset din krop og din smertetærskel, da den godt kan mærkes de steder du har spændte muskler eller inflammationer.

Wellnessmassage er en mere afslappende og rolig massage.  Fokus er at det skal være en rar og afstressende oplevelse af velvære og selvforkælelse.  Wellnessmassage kan sagtens kombineres med sportsmassage og du kan for eksempel starte med dybdegående sportsmassage for at få løsnet op for myoser og stivhed, hvorefter massagen kan afrundes med dejlig wellnessmassage.

Graviditetsmassage foregår på en speciel designet briks med hul til maven.  Massagen bliver nænsomt tilpasset din krop og kan afhjælpe symptomer som ondt i lænden, spændinger i skuldre med mere.  Det er en god hjælp når kroppen går igennem graviditeten.

Japansk Lifting er en dejlig ansigtsmassage, der udover at virke foryngende på huden, kan være rynkereducerende og afhjælpe problemer med kedelig hud, poser under øjnene med mere.  Og så er det bare ren forkælelse.  Japansk lifting bliver kombineret med nakke og hovedbundsmassage.  Det tager ca en time.

Massagepriser på Møn:

sportsmassage på møn

30 minutters 350kr

45    minutters 500kr

60    minutters  650kr

90    minutters  950kr

120  minutters  1200kr

Betaling af massage kan foregå på følgende måder:

  • Kontant på dagen
  • Via mobilepay til 26530956
  • Via bankoverførsel til Nordea reg. 2426  konto 717267915
Din massør Rasmus Ramskov:

Vil du vide mere om hvem jeg er, kan du læse om mig her!  Jeg har mange års erfaring med at give professionelle massagebehandlinger og min tilgang er både terapeutisk, når det er krævet og helt nede på jorden. Jeg er et praktisk menneske og mener at massage er et håndværk, der kræver både indlevelse, engagement samt forståelse for både krop og sind.

Massage og wellness i København.

Du har også mulighed for wellness og massage i København, hvor jeg har klinik God Krop. Her kan du bestille tid online nemt og hurtigt hvis du ønsker det. 

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)