Massagekursus

Har du lyst til at få undervisning i massage? Så udforsk dine evner på dette massagekursus!

Kort men grundigt massagekursus.

I har mulighed for at bestille enkelte timers undervisning i massage, men hvis I vil lidt mere i dybden og samtidig have en hyggelig weekend på landet, så er der mulighed for at deltage i et weekendkursus i massage.

Massagekurset foregår over 3 dage, med start fredag eftermiddag frem til søndag eftermiddag. I er med til at vælge fokusområder på kurset. Det er for eksempel perfekt, hvis i er et par, der døjer med specifikke kropslige skavanker, eller bare har lyst til at få lidt starthjælp til at bringe wellness ind i dagligdagen.

Hvad indeholder massagekurset?

  • Grundlæggende massageteknikker og greb
  • Basis anatomi/fysiologi og forståelse af massagens effekt
  • Øvelser
  • Behandling af specifikke skavanker og smerter
  • Gennemgang af helkropsmassage
  • Øvelser i nærhed og berøring

Hvis der er tale om weekendkursus i massage, er der mad og logi, og vi hjælper selvfølgelig alle til. Massagekurset over en weekend er lige så meget at anse som et lille hyggeligt retreat, hvor i har mulighed for en god afslappende wellnessweekend, samtidig med at i lærer en masse om, hvordan i kan massere hinanden.

Massagekursus

Hvor holdes massagekurset?

Massagekurset og undervisningen foregår på det hyggelige landsted på Møn. Overnatningen foregår i selve hovedhuset, hvor der er stort spisekøkken og plads til gæster.

Massageundervisningen foregår hhv i tilstødende kliniklokaler og/eller i det store nye kursuslokale. Herfra er der udsigt til have og marker. Nogle virkeligt skønne faciliteter at tilbringe en weekend i. Ønsker i massagekursus i København kan i også vælge det.

Om aftenen er der mulighed for at tilbringe kvalitetstid i vildmarksbad eller sauna. Vildmarksbadet er i haven og det er en skøn måde at tilbringe hyggelig tid på og samtidig gøre noget godt for kroppen.

Wellnessophold møn

Pris for massagekursus og undervisning

Ønsker i massageundervisning som enkelttimer som “par” koster det 900kr for 90 minutter, 1100kr for 2 timer og 1600kr for 3 timer. Hvis i ønsker det kombineret med vildmarksbad så i kan nyde en dejlig wellnessoplevelse efter massageundervisningen kan det tilkøbes.

For en god weekend med massagekursus, undervisning, vildmarksbad og kost og logi er prisen samlet 4500kr pr. person. Kan i samle flere kan vi aftale en rabat.

Jeg plejer max at afholde kursus for 2 til max 6 personer, så undervisningen er nærværende og alle kan få den opmærksomhed de behøver.

Hvis du ønsker at høre mere eller overvejer at bestille undervisning i massage, så send en mail til kontakt@in2nature.dk Så besvarer jeg hurtigst muligt.

Der er ingen fastsatte datoer, så vi finder tid der passer alle.

Ved bestilling betales der et depositum på 50% som tilbageholdes ved for sent afbud. Betingelserne bliver tilsendt på mail.Skrevet af

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)