Massagekursus for par

Hvis i vil gøre noget godt for parforholdet, så tag et massagekursus for par.

Der er mange måder at være sammen på. Med et massagekursus for par, får i et ekstra redskab til bedre samvær. Det er lige så velegnet til veninde eller vennepar.

graviditetsmassage

Hvor foregår massagekurset?

Massagekurset foregår i meget hyggelige rammer på Østmøn. Her er højt til loftet, fuglesang og frisk luft. Området er fyldt med smuk natur, så i kan sagtens kombinere det med et dejligt ophold. Desuden er der også mulighed for at booke undervisning i massage hos God Krop i København.

Hvordan foregår massagekursus for par?

Udover muligheden for et helt weekendkursus i massage, så har i også mulighed for at booke tid til 3 timers undervisning, eller mere alt efter behov.

Undervisningen foregår i skønne lokaler, og i bliver guidet igennem en helkropsmassage, og med fokus på de områder i hver især ønsker at vide mere om. Massagen tager udgangspunkt i fysiurgisk sportsmassage, men den gode oplevelse af velvære og indlevelse vil også vægtes højt.

sportsmassage på møn

Hvad i får ud af massagekurset for par…

Nogle vælger at få massageundervisning, da der er et ønske om at kunne hjælpe dem man holder af.

Men mange vælger det også som en god måde at komme hinanden nærmere. Massage er en dejlig måde at være kropslige med hinanden, uden at det skal handle om andet end at have det godt.

Når i har fået undervisning i massage, vil i vide mere om, hvordan man kan massere, hvordan man kan afhjælpe nogle af de typiske kropslige problemer som, spændinger, smerter, myoser eller uro i kroppen.

Et friskt pust til kærlighedslivet…

Hvis i er et par og ønsker at berige jeres kærllighedsliv med mere kropslighed, kan der også være fokus på den mere sensuelle og nærværende del af massage. Jeg er uddannet tantramassør, og jeg vil kunne guide jer til mere legende og nærværende kropslighed og intimitet.

Omsorgsfuld og nærværende massage er en stor oplevelse, der fører til større forbundethed imellem to mennesker. Så her er der en enestående mulighed for at komme endnu tættere på hinanden.

Priser for massagekursus for par:

  • 3 timers undervisning i almindelig massage 1600kr
  • 500kr pr efterfølgende time
  • 3 timers undervisning i tantramassage 2450kr
  • 650kr pr. efterfølgende time
  • Weekendkursus inkl. logi 4500kr pr. person

Hvis i har spørgsmål eller ønsker til massagekurset for par, besvarer jeg med glæde på tlf eller mail.

Det samme gælder tidsbestilling.

Der betales depositum på 50% af prisen ved bestilling som tilbageholdes ved afbud.

En ekstra oplevelse i kan få med!

Ønsker i at kombinere massageundervisningen med ekstra wellness, har i mulighed for et par dejlige timer i vildmarksbad. Der er ikke meget, der er skønnere end at sidde i det varme vand og lytte til fugle, nyde haven og den friske luft.

Wellnessophold møn
Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)