nimbus33

nimbus 33 sejlskibAlbatros er en skøn Nimbus 33 sejlbåd fra 1969

Det er ægte tresserluksus og gedigent håndværk.  Min gamle nimbus 33 er en robust, rummelig og komfortabel sejlbåd, der udover sikker sejlads også byder på mange gode oplevelser på havet.

Der er 6 køjepladser i Albatros, men jeg anbefaler ikke mere end 4 personer når der skal sejles på tur.  Og aller mest komfortabelt er det når man blot er 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn.

Nimbus 33 er et stærkt sejlskib bygget i dobbelt konstruktion glasfiber med isolerende materiale imellem skrogene. Det giver den et behageligt indeklima hvis vejret er lidt koldt.  Den har et nostalgisk præg og hyggelig atmosfære indenbords, med smuk træaptering og fine messingdetaljer.

Der er et lille pantry (køkken) hvor der kan tilberedes mad.

nimbus 33 kahytLængere fremme i skibet findes der håndvask og toilet og aller længst fremme findes forkøjen som er en dobbeltkøje med plads til to voksne.  Helt klart det bedste sted at hygge sig hvis man er glade for at ligge tæt med den man holder af.

Skibet har ankerspil, så er ryggen træt eller armene tynde, kan du glæde dig over at et tryk på en knap får ankeret op.

Ud over sejl er der en god indenbords motor.  Det er ofte rart når der skal manøvreres i havn, der er vindstille eller man har brug for at komme direkte imod vinden.

Min gamle Nimbus 33 bliver brugt flittigt til sejlads og ture til Møns Klint, men fra tid til anden bliver den også benyttet til overnatning af gæster der nyder charmen ved at bo i en lille havn.

Fridykning, snorkling og UV-jagt.  Er du en vandhund og har du udstyret, så er der mulighed for at komme med ud at dykke fra tid til anden.  Jeg elsker selv at dykke når jeg er på sejltur.  Og er du mere til fiskeri med stang er det også en mulighed.  Bare husk fisketegn er nødvendigt.

nimbus 33 sejlegenskaber

 

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)