Refugium for selvstændige

Skønt Refugium på Møn.

Er du iværksætter, forfatter, speciale studerende eller på anden måde en person med behov for en fredelig oase når du skal arbejde eller koble af?  Så nyd det skønne refugium på Møn.

birkedalsvej 2

Mange mennesker er i tidens løb kommet hertil for at slippe væk fra storbyens jag.  Pulsen falder helt til ro her på Østmøn. Der er få distraktioner, en kulsort nattehimmel, ren luft og ingen støj. I sandhed et refugium!

Du vil opleve den indre ro brede sig, når du nyder haven eller de smukke omgivelser. Det er lige det der skal til, når du har brug for at lade op, rense hjernen eller bare fordybe dig i skriveri, ideudvikling, sparring og måske samvær med ligesindede.

Lidt om stedet.

Wellnessophold mønDet hyggelige landsted ligger på Østmøn. Ofte går der timer før en bil kører forbi, skoven er en lille spadseretur væk og havet er tæt på. Så trænger du til frisk luft og en pause i naturen, er der gode muligheder for det.

Der er en lille hyggelig førstesal med to dobbeltsenge, et lille værelse i stueetagen med dobbeltseng, samt sofaer og gæstemadrasser, hvis der er flere overnattende.

Der er stort spisekøkken med plads til alle og hyggelig stue med stort arbejdsbord, brændeovn og udsigt til haven.  Og så er der selvfølgeligt den hyggelige udestue, når du trænger til at slænge dig med udsigt til haven.

Der er desuden blevet bygget studio, som kan lejes til workshops eller bruges som kursuslokaler.

For at toppe det hele er der bygget stor sauna og opsat vildmarksbad, som kan benyttes, så længe forbrug til el, brænde og vand dækkes.  I sandhed et refugium for både krop og sind!

Du kan læse mere om huset på Møn her!

Vil du slappe af i refugiet?

Ønsker du at vide mere eller er du allerede overbevist om at dette er noget for dig, så send mig en mail på rasmus@in2nature.dk og nyd dette dejlige sted.

stue i huset på møn

overnatning på møn

Du kan se flere billeder af stedet her:

Se billeder af huset på airbnb her!

Læs mere om stedet herunder…

Huset på Møn

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)