Terapi i rolige omgivelser.

Udfordringer i livet? Hos In2Nature vil du opleve et trygt rum, hvad enten det er samtale terapi eller kropsterapeutisk behandling.

Terapi hos Pernille.

Pernille er psykoterapeut, og tilknyttet Systemisk Institut for Familieterapi, en fire-årig uddannelse, som er løbende evalueret af Dansk Psykoterapeutforening, for at opretholde et højt niveau af fagliged. Du kan læse mere om SIF her.

Udover uddannelsen som psykoterapeut, har Pernille lang erfaring inden for det sundhedsfaglige område samt ekstensiv erfaring som coach inden for arbejde med ADHD. Du vil opleve et varmt og engageret, nærværende menneske, med et stærkt ønske om at hjælpe dig, med udgangspunkt i dit ståsted.


Hvad er Psykoterapi?

Uddannelsen som psykoterapeut indeholder en lang række metoder og værktøjer, som giver terapeuten mange muligheder til at give dig den nødvendige håndsrækning når du oplever brug for hjælp eller støtte i dit liv. Terapien har udgangspunkt i systemisk narrativ terapi, men trækker også på meget andet indenfor det psykoterapeutiske område.

Nogle af de udfordringer man kan tage op i terapi kan være:

De fleste mennesker oplever perioder i livet, hvor der kan være en følelse af fastlåsthed, udfordringer i relationer, negative tankemønstre mm. I det terapeutiske rum, skaber Pernille den tillid og tryghed, der skal til for at arbejde med de indre processer og udfordringer. Du vil opleve et engageret og nysgerrigt menneske, hvor du og din udvikling er i fokus.

  • Livskriser
  • Uhensigtsmæssige mønstre
  • Manglende livsgnist
  • Udfordringer i samliv/familieliv
  • Udfordringer med at mærke og sætte grænser
  • Mangel på retning

Hvor kan du få terapi?

Vælger du at tage imod terapi hos Pernille, har du flere muligheder ift. hvor terapien foregår. Som udgangspunkt kan du komme til Ljungdalh/In2Nature på Østmøn, hvor der er rolige trygge rammer for samtale.

Du har også mulighed for online samtaleterapi via computer eller mobil.

Nogle dage om måneden er der mulighed for terapi i Odense eller København.

Har du svært ved at komme hjemmefra, men ønsker samtale fysisk, er der mulighed for at Pernille kan komme til dig. Der vil blive pålagt et kørselsgebyr herfor.

Hvordan kommer du igang?

Der startes altid med en telefonisk samtale. Det er vigtigt, at du ved hvem du vælger som terapeut, når du skal dele personlige tanker og oplevelser med et andet menneske. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål og mærke efter om du ønsker at booke tid, inden du laver en aftale med Pernille.

Book tid til samtaleterapi!

Skriv en mail til pernille@ljungdalh.dk eller send en sms 60119329 til, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt. Du kan læse mere om Pernille og hvad hun tilbyder af terapi på https://ljungdalh.dk/

Priser for samtaleterapi:

Læs mere om priser for psykoterapi eller ADHD/ADD rådgivning her: https://ljungdalh.dk/priser.

Der er mulighed for studierabat, rabat ved forløb og rabat ved optagelse af samtalen med det formål, at Pernille modtager supervision fra en certificeret psykoterapeut MPF. Samtalen er anonym og slettes efter supervision. 

Vælger du at komme til terapi på Møn finder du Pernille hos In2Nature, hvor der også tilbydes massage og kropsterapi af Rasmus

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)