Wellness oplevelser

Ønsker du wellness til krop og sind? 

I hyggelige rammer på Møn kan du få en dejlig wellness oplevelse til gavn for krop og sind.

Du kan vælge imellem forskellige former for massage og kropsbehandling, eller du kan nyde en dejlig tur i sauna eller vildmarksbad sammen med kæresten eller en god veninde.

Er du til rigtig god varme og lækre dufte i saunaen kan Rasmus lave saunagus.

Wellness ophold møn

Forskellige typer wellness.

Massage er en dejlig form for kropsbehandling.  Der er flere forskellige former for massage, men er det wellness du er ude efter, så vil wellnessmassage være et godt valg, da den har fokus på afstressning, velvære og en god kropslig oplevelse med massage.

Der er også mulighed for dejlig ansigtsbehandling som japansk lifting.  Det er en effektiv ansigtsmassage, der virker udrensende og foryngende på ansigtshuden, og så kan den tilmed virke rynkereducerende.

Du kan læse lidt mere om de forskellige massageformer her!

Du kan også kombinere dine kropsbehandlinger med sauna eller vildmarksbad. Begge dele er en lækker måde at få varmet kroppen godt op, få renset kroppen samt huden og så kan det være yderst afstressende.

Pris for vildmarksbad er 1100 som dækker udgifter til opvarmning, rengøring, vand og 4 timers brug. Vildmarksbadet bruges der en dag på at varme op, så betaling skal ske senest 24 timer før.

Ønsker i at kombinere flere ting, f.eks. vildmarksbad og massage, er der mulighed for rabat, alt efter hvad der ønskes.

Spabehandling i form af kropspeeling og bodyscrub.  Efter en tur i sauna, badekar eller vildmarksbad kan du få en skøn bodyscrub.  Det er ren luksus for hud og sanser.

Vi glæder os til at tage godt imod jer i hyggelige rammer.

Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)