Wellnessmassage for krop og sind

Trænger du til en rolig, afslappende og mere nænsom massage? Så er wellnessmassage det rette valg for dig!

I modsætning til sportsmassagen, der er mere dybdegående og behandlingsorienteret, er wellnessmassage for dig, der i højere grad trænger til at give dig selv en dejlig oplevelse.

Massagen kan være god for dig, der trænger til ro og egen omsorg, er stresset, ikke er så god til når en massage gør ondt, eller bare trænger til at forkæle dig selv lidt.

Tænker du det kunne være noget for dig, så læs videre og hør hvordan wellnessmassagen adskiller sig fra sportsmassage.

massage på møn

Hvad er wellnessmassage?

Wellnessmassage er i al sin enkelthed en rolig og behagelig kropsmassage, hvor fokus er på velvære og afslapning, både kropsligt og mentalt.

Når kroppen oplever at noget gør ondt, er det svært at undgå at spænde i muskulaturen, og det samme gælder, når vi oplever at være stressede, hvad enten det er arbejdsrelateret, familieliv eller andet.

Wellnessmassagen er en dejlig måde at give lidt ro til vores parasympatiske nervesystem. det kan være svært at få givet os selv den ro og opmærksomhed, der skal til for at give slip og slappe af, når vi har en travl hverdag, eller familie der altid kræver vores opmærksomhed.

Hvordan foregår wellness massagen?

Først og fremmest bliver du budt velkommen i den hyggelige klinik hos In2Nature på Møn. Her er roligt, lunt og rart. Varm blød massagebriks i behandlerlokalet, samt toilet og thekøkken.

Jeg tager altid lige en kort snak med dig for at høre hvad der eventuelt rør sig i dig, og for at høre om der er noget jeg skal tage hensyn til. Det kan være kropslige skavanker, stress eller andet der kan have betydning for hvordan massagen bedst tilpasses dig.

Når du ligger på briksen har du lagen over dig, så kun de områder der masseres er afdækkede. På den måde kan du både ligge lunt og godt på den varme briks, samtidig med at du hverken behøver tænke på strækmærker eller blufærdighed.

Massagen foregår med rolige strøg, og bliver tilpasset til hvad du synes føles bedst. Nogle foretrækker at mærke noget tyngde og kan godt lide at kunne mærke at massagen er lidt dybdegående, mens andre bare foretrækker det er blidt og nænsomt hele vejen igennem. Men bare husk du altid kan sige hvis noget skal være blidere, langsommere eller lidt hårdere.

Jeg slutter altid af med at give massage af nakke, ansigt og hovedbund, imens du ligger på ryggen til sidst og slapper af. Så hvis du for eksempel ikke bryder dig om ansigtsmassage, siger du bare det.

Hvad hjælper wellnessmassage på?

Modsat sportsmassage, som er meget fysisk funderet, og handler om at afhjælpe stivhed, smerter og ophobning af affaldsstoffer, er wellnessmassagen mere til gavn for både sindet og kroppen.

Det er en fantastisk måde at skabe mere ro, afspændthed og en bedre kropsbevidsthed. Alt sammen noget der også er til gavn for os alle rent fysisk, da et stresset sind giver en spændt krop. Her kan du læse lidt om hvad wellnessmassagen kan hjælpe med:

Søvnløshed – Mange oplever bedre og roligere søvn efter massagen
Afstressende – Nogle gange skal vores hjerne og krop bare have et pusterum
Smertelindrende – Mange smerter kommer fra spændinger, det hjælper massagen på
Fang Mig Her
Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)